ПУЛЬСУЮЧА ПОТУЖНІСТЬ ЯК КРИТЕРІЙ АВАРІЙНОГО РЕЖИМУ ЛІНІЙ ЗВ’ЯЗКУ МІЖ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНОЮ СИСТЕМОЮ ТА СОНЯЧНИМИ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯМИ - Бурбело, М. Й.; Мельничук, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Обґрунтовано інформативні параметри для виявлення коротких замикань та несиметричних по-шкоджень ліній електропередавання, прилеглих до об’єктів малої енергетики.