РОЗРОБКА МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ПРОГНОЗУВАННЯ ПИТОМОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЗВАЛИЩНОГО ГАЗУ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Виявлено параметри, які впливають на питомий потенціал звалищного газу в різних країнах. Роз-роблено математичну модель прогнозування питомого потенціалу звалищного газу.