МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ПРАКТИКИ ГРИ - Мацко, Л. А.; Головашенко, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано феномен гри в сучасній гуманітаристиці, осмислюється його онтологічний ста-тус та практичне значення. Особливу увагу привернуто до ролі гри в психології та філософській рефлексії над нею. Зміст статті демонструє інтердисциплінарність поняття «гра» та перспекти-вність його дослідження.