РОЗРАХУНОК СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ КОНТУРОМ НАГРІВАННЯ СИНИЛЬНОЇ КИСЛОТИ - Ковалюк, Д. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Виконано розрахунок системи керування теплообмінником для нагрівання синильної кислоти. Отримано математичну модель об’єкта у вигляді перехідної характеристики каналу керування та розраховано параметри регулятора за інтегральними показниками якості.