ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ УПРАВЛІННЯ ЕЛЕКТРОСПОЖИВАННЯМ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Веремійчук, Ю. А.; Замулко, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено пропозиції щодо формування алгоритму проведення комплексного оцінювання методів управління електроспоживанням в умовах невизначеності. Отримано модель для оцінювання впливу економічних методів управління електроспоживанням.