Системне наставництво: управління корпоративними знаннями та навиками - Притула, В. І.; Левченко, З. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Подано огляд історії формування наставництва, проаналізовано наукові дослідження у цій області. Авторами обґрунтовано роль наставництва в системі управління корпоративними знаннями та навиками в процесі адаптації, комунікації, вивчення та підготовки персоналу, на основі чого теоретично розроблено та запропоновано модель поетапного впровадження програми наставництва в компанії.