Штучні генерувальні структури діагностування цифрових пристроїв - Перевозніков, С. І.; Крупельницький, Л. В.; Озеранський, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано особливості формування штучних генерувальних структур за допомогою внесення до складу схеми цифрового пристрою. (ЦП) тимчасових зв’язків між внутрішніми вузлами. З’ясовано умови реструктуризації схеми ЦП, які пристосовані до організації процесу тестування. Розроблено методику формування генераторів зворотних зв’язків, які не потребують особливого тестування елементів.