Моделювання частотно-керованого асинхронного електропривода тролейбуса - Карплюк, Л. Ф.; Панченко, Б. Я.; Нечай, О. М.; Дзьоба, Т. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено і досліджено модель електромеханічної системи тягового електропривода тролейбуса. Наведено результати дослідження. Результати можуть бути використані під час розроблення тягових електроприводів.