Комп’ютерна модель системи автоматичного керування трансформаторами з інтелектуальним регулятором - Левицький, С. М.; Колмачов, К. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено комп’ютерну модель системи керування трансформаторами з інтелектуальним регулятором, яка відрізняється від відомих врахуванням ресурсу пристроїв перемикання відгалужень трансформаторів та варіативною затримкою на проведення перемикання, що дозволяє дослідити на стійкість замкнені системи керування та вдосконалити базу знань нечіткої математичної моделі визначення стану пристроїв перемикання відгалужень.