Проблеми стратегічного менеджменту великого та середнього бізнесу в Україні - Мокіна, Ю. В.; Кавуненко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано ключові проблеми стратегічного менеджменту вітчизняного середнього та великого підприємництва, виокремлено методологічні помилки стратегічного управління та наведено схему зв’язку і взаємовпливу ресурсного потенціалу підприємства, його ринкової стратегії та стійких конкурентних переваг.