Контроль технологічних параметрів тканини за допомогою ультразвукового адаптивного пристрою - Здоренко, В. Г.; Барилко, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто методи безконтактного контролю технологічних параметрів тканини. Обґрунтовано доцільність використання ультразвукового безконтактного методу. Наведено структурну схему пристрою, який можна застосовувати для контролю технологічних параметрів тканини.