МЕТОД ОБРОБКИ ДАНИХ ДОСЛІДЖЕННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СУБ’ЄКТА СИСТЕМИ КОМП’ЮТЕРИЗОВАНОЇ ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ - Трояновська, Т. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Переважна більшість сучасних систем комп’ютеризованої підготовки спеціалістів недостатньо враховує особливості роботи суб’єкта підготовки із навчальною інформацією. Така пасивність систем з погляду збору, зберігання, обробки та подальшого використання додаткової інформації про діяльність суб’єкта підготовки впливає на якість підготовки спеціалістів. Пропонується метод обробки даних дослідження індивідуальних характеристик суб’єкта підготовки, що дало б можливість адаптувати процес подачі навчальної інформації для окремо взятого суб’єкта системи комп’ютеризованої підготовки.