ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНИХ ТРУДОВИХ КАДРІВ ДЛЯ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ - Сердюк, В. Р.; Белецька, Н. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто нові підходи до організації професійного навчання та атестації кадрів будівельної галузі в умовах саморегулювання. Показано переваги використання модульної технології професійного навчання для підготовки, підвищення кваліфікації та професійної перепідготовки кадрів в будівельній галузі через використання її ресурсної бази.