ЗАСТОСУВАННЯ НЕТРАДИЦІЙНИХ ІНСТРУМЕНТІВ ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ СТУДЕНТІВ З ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ - Хом’юк, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Обґрунтовано проблему контролю знань студентів у вищій школі. Розглянуто та проаналізовано використання інтерактивних технологій в контексті здійснення оцінювання навчальних результатів студентів з вищої математики.