ПРИНЦИП ПОБУДОВИ СИСТЕМ ПРОСТОРОВО-ЧАСОВОЇ ФІЛЬТРАЦІЇ - Кравцов, І. Ю.; Кичак, В. М.; Кравцов, Ю. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто принцип побудови еквідистантної чотириелементної антенної решітки для просторово-часової фільтрації, у якій використовуються властивості симетрії вагових коефіцієнтів і наочно показується можливість обчислення значень вагових коефіцієнтів, що забезпечують приймання сигналу з основного напрямку і компенсацію завадових сигналів, що надходять із напрямків відмінних від заданого.