ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ УМОВ ВИСОКОЯКІСНОЇ ФІНІШНОЇ ОБРОБКИ СПЕЧЕНОГО ПОРОШКОВОГО МАТЕРІАЛУ ПЖР-3 - Божко, Т. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто оптимізацію структури та параметрів операції плоского шліфування спечених поро-шкових матеріалів. Використовуючи метод лінійного програмування, встановлено взаємозв’язок оп-тимальних режимів різання з умовами механічної обробки та показниками якості оброблюваної повер-хні при шліфуванні пористих спечених матеріалів.