ВИГОТОВЛЕННЯ ФІЛЬТРУВАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ МЕТОДОМ САМОРОЗПОВСЮДЖУВАНОГО ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНОГО СИНТЕЗУ ДЛЯ РЕГЕНЕРАЦІЇ ТЕХНІЧНИХ РІДИН ТА МАСТИЛ - Самчук, Л. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
На основі саморозповсюджуваного високотемпературного синтезу методом радіально-ізостатичного пресування виготовлено дослідну партію пористих проникних картриджів фільтрів. Виробничі випробування довели, що запропонований пористий фільтрувальний матеріал конкурентоспроможний в технологіях регенерації технічної рідини та мастил.