ДИНАМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ДВОТАКТНИХ ПІДСИЛЮВАЧІВ ПОСТІЙНОГО СТРУМУ ІЗ РОЗДІЛЬНИМИ КАНАЛАМИ ПЕРЕТВОРЕННЯ СИГНАЛІВ - Азаров, О. Д.; Теплицький, М. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Отримали подальший розвиток математичні моделі динамічних характеристик двотактних підсилювачів постійного струму. Запропоновано методи структурно-функціональної організації вказаних підсилювачів на базі двотактних спеціалізованих відбивачів струму, що дозволяють значно розширити смугу пропускання та підвищити швидкодію, не збільшуючи кількість підсилювальних каскадів.