ФОРМУВАННЯ ВАРТОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ В УМОВАХ РОЗВИТКУ ФІНАНСОВИХ ТА ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ В УКРАЇНІ - Сінельнік, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проведено аналіз факторів, які матимуть довгостроковий вплив на формування вартості стра-хових компаній в сучасних умовах розвитку економіки та проведення реформування страхового ринку України.