ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ МАЛОВИТРАТНИХ ЗАХОДІВ З ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ В СИСТЕМАХ КОНДИЦІЮВАННЯ ПОВІТРЯ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ - Джеджула, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто основні напрямки та економічне обґрунтування заходів із енергозбереження в систе-мах кондиціювання повітря промислових підприємств. Наведено приклад розрахунку економічної ефек-тивності заходу зі зменшення інсоляційного навантаження.