МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ САНІТАРНО-БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО СКЛАДУ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ ПІД ЧАС ЛІТНЬОГО КОМПОСТУВАННЯ - Березюк, О. В.; Горбатюк, С. М.; Березюк, Л. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Побудовано математичну модель динаміки санітарно-бактеріологічного складу твердих побуто-вих відходів під час компостування в літній період. Досліджено динаміку санітарно-бактеріологічного складу твердих побутових відходів під час компостування в літній період.