ПРОГНОЗУВАННЯ ЗА МЕТОДОМ ГРАНИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ РЕСУРСІВ КІЛЬЦЕВОГО ПАЛЬОВОГО ПОЛЯ СИЛОСУ ЗЕРНОСУШАРКИ - Моргун, А. С.; Франчук, О. В.; Довгопол, Д. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
За методом граничних елементів оптимізовано кільцевий фундамент силосу. Наведено методику розрахунку несучої здатності кільцевого ростверку та кільцевого пальового поля. Для порівняння роботи палі в кущі та одиночної палі за методом граничних елементів спрог-нозовано нелінійну задачу поведінки одиночної палі під навантаженням.