Дослідження динамічних режимів роботи системи приводу похилого дифузійного апарата методом імітаційного моделювання - Кухарчук, В. В.; Родінков, В. І.; Коваль, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто динамічні режими роботи системи двохдвигунового приводу похилого дифузійного апарату за допомогою створеної імітаційної моделі. Показано метод визначення впливу різних чинників на динамічні властивості системи приводу.