АНАЛІЗ РЕЗУЛЬТАТІВ ГАЗОРОЗРЯДНОЇ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ СТУПЕНЯ ЧИСТОТИ РІДИННОФАЗНИХ ОБ’ЄКТІВ - Білинський, Й. Й.; Павлюк, О. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано для дослідження ступеня чистоти рідиннофазних об’єктів використати геометричні параметри зображень стримерів, які дозволяють визначити їх центр області подібності. Це дає змогу підвищити достовірність результатів дослідження. Запропоновано метод визначення центру області подібності, наведено результати експериментальних досліджень, які підтверджують можливості такого підходу.