ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНОГО СЛІДКУВАЛЬНОГО ПРИВОДУ З КЕРУВАННЯМ ЗУСИЛЛЯМ НА ВИКОНАВЧОМУ ОРГАНІ - Дерібо, О. В.; Дусанюк, Ж. П.; Репінський, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено математичну модель і структурну схему електрогідравлічного слідкувального приводу з керуванням зусиллям на виконавчому органі, придатні для імітаційного моделювання в середовищі MATLAB Simulink. Розроблено відповідну обчислювальну структуру (блок-схему). Тестування цієї структури підтвердило її працездатність.