МОДЕЛЮВАННЯ ХАРАКТЕРИСТИК ПАРАЛЕЛЬНИХ МЕТОДІВ ПОРІВНЯННЯ ЗОБРАЖЕНЬ НА БАЗІ KVP-ПЕРЕТВОРЕННЯ - Кожем’яко, В. П.; Маліновський, В. І.; Новицький, Р. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Досліджено метод паралельного порівняння зображень на базі KVP-перетворення, а саме проведено комп’ютерне моделювання процесу порівняння в середовищі MATLAB, яке показало високу ефективність запропонованого методу і моделі та дозволило оцінити показники точності, відсоток збігу та вплив шумів на процес порівняння.