МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ РАНЖИРУВАННЯ ЗНАЧЕНЬ ДИСКРИМІНАНТНИХ ФУНКЦІЙ - Мартинюк, Т. Б.; Медвідь, А. В.; Гуцол, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто особливості оброблення за методом різницевих зрізів елементів дискримінантних функцій (ДФ) у вигляді матриці для визначення рангів ДФ в процесі їх відсортовування. Проаналізовано результати імітаційного моделювання з використанням біомедичних даних для діагностування захворювань.