ВИМІРЮВАННЯ ПОТУЖНОСТЕЙ НЕСИМЕТРИЧНОГО РЕЖИМУ ТРИФАЗНОЇ ВРІВНОВАЖЕНОЇ СИСТЕМИ - Бурбело, М. Й.; Романовський, В. І.; Мельничук, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано можливості підвищення швидкодії вимірювання потужностей несиметричних режимів трифазної врівноваженої системи з використанням ортогональних складових миттєвих потужностей.