УКРАЇНА І КНР: ПОРІВНЯННЯ ОСНОВНИХ ПОКАЗНИКІВ БУДІВНИЦТВА ЖИТЛА - Сердюк, В. Р.; Гучок, І. С.; Дань, Лі (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано динаміку будівництва та стан забезпечення населення житлом в Україні та КНР. Виявлено негативні фактори, що гальмують вирішення житлової проблеми, та запропоновано шляхи їх усунення.