ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ КОМП’ЮТЕРНОЇ МАТЕМАТИКИ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Тютюнник, О. І.; Михалевич, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
На основі аналізу існуючих класифікацій систем комп’ютерної математики запропоновано виділити два основних класи, одним з яких є системи комп’ютерної алгебри. Запропоновано уточнення відомих тлумачень системи комп’ютерної алгебри. Вперше сформульовано критерії оцінки та вибору середовища СКМ для створення ПЗНП та навчальних тренажерів з автоматизованим відтворенням покрокового ходу розв’язання типових задач математики.