ІСТОРИЧНА СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ - Курок, В. П.; Шевель, Б. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Визначено важливість використання історичної складової під час професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів та проаналізовано деякі її аспекти, обґрунтовано доцільність впровадження спецкурсу «Історія інженерно-педагогічної освіти» для студентів напряму «Професійна освіта», розглянуто необхідність підготовки відповідного навчально-методичного забезпечення.