СИСТЕМНА МОДЕЛЬ ПРОЕКТНОГО УПРАВЛІННЯ СТРАТЕГІЯМИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЙ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ ЗА ЕТАПАМИ ЇХ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ - Біліченко, В. В.; Романюк, С. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розроблено системну модель проектного управління стратегією організацій автомобільного транспорту за етапами її життєвого циклу як за проектами, так і за процесами. Реалізовано проектний підхід до управління стратегіями організації за двома окремо або сумісно-взаємопов’язаними аспектами.