УРАХУВАННЯ ОСТРІВНИХ РЕЖИМІВ ПІД ЧАС ВИБОРУ ПОТУЖНОСТІ ДЖЕРЕЛ РОЗПОДІЛЕНОЇ ГЕНЕРАЦІЇ - Бодунов, В. М.; Гай, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто питання доцільності використання динамічних енергоостровів в розподільних електричних мережах сільських регіонів з джерелами розподіленої генерації