ОПТИМІЗАЦІЯ РОБОТИ СУДНОВОЇ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ З МЕТОЮ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ - Савенко, О. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто причини зниження якості електроенергії суднової електростанції. Розроблено алгоритм роботи системи управління для зменшення амплітуди обмінних коливань потужності. В ході дослідження використана математична модель і проведено експеримент в реальних суднових умовах.