АНАЛІЗ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ПРОЦЕСІВ ВИПРЯМЛЯЧА З ШИРОТНО-ІМПУЛЬСНОЮ МОДУЛЯЦІЄЮ - Івакіна, К. Я. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Отримано вирази для регулювальної характеристики і коефіцієнта передачі випрямляча з широтно-імпульсною модуляцією. Показано, що випрямляч з широтно-імпульсною модуляцією має змінний коефіцієнт передачі на кожному тактовому інтервалі широтно-імпульсної модуляції. Запропоновано графоаналітичний метод гармонічного аналізу.