ПІДХОДИ ДО ОПТИМАЛЬНОГО КЕРУВАННЯ РЕЖИМАМИ РОЗПОДІЛЬНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ ІЗ РОЗОСЕРЕДЖЕНОЮ ГЕНЕРАЦІЄЮ - Яндульський, О. С.; Труніна, Г. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто підходи до оптимального керування режимами розподільних електричних мереж із розосередженою генерацією. Запропоновано в процесі формування цільової функції оптимізації враховувати погіршення якості електроенергії через відхилення напруги в мережі.