МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ АСИНХРОННОГО ДВИГУНА З УРАХУВАННЯМ ДИНАМІЧНОГО НАСИЧЕННЯ - Сивокобиленко, В. Ф.; Василець, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Удосконалено математичну модель асинхронного двигуна з урахуванням динамічного насичення магнітних кіл по шляхах головного магнітного потоку та потоків розсіювання статора і ротора.