ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ ДЖЕРЕЛ ВІДНОВЛЮВАНОЇ ЕНЕРГІЇ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БАЛАНСОВОЇ НАДІЙНОСТІ В ЕЛЕКТРИЧНІЙ МЕРЕЖІ - Лежнюк, П. Д.; Комар, В. О.; Собчук, Д. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано метод визначення коефіцієнтів, які дозволяють врахувати залежність потужності, генерованої відновлюваними джерелами енергії, від природних умов під час розв’язання задачі забезпечення балансової надійності.