МОДЕЛЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИДОБУВАННЯ ЗВАЛИЩНОГО ГАЗУ ДЛЯ РОЗРОБКИ ОБЛАДНАННЯ ТА СТРАТЕГІЇ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Виявлено параметри, які впливають на ефективність видобування звалищного газу в різних країнах. Розроблено математичну модель прогнозування ефективності видобування звалищного газу.